Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Brewista Smart Scale II 2Kg/0,1gr - Αδιάβροχη Ζυγαριά Ακριβείας

Κωδικός:
0503007
Μάρκα:
Περιγραφή

Brewista Smart Scale II 2Kg/0,1gr - Αδιάβροχη Ζυγαριά Ακριβείας

Πολύ λεπτή ζυγαριά σε ύψος για να χωράει στην σχάρα της επαγγελματικής μηχανής του espresso.
Σε κατάσταση αδράνειας σβήνει αυτόματα για να εξοικονομεί την ζωή της μπαταρίας, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε 60/120/180 δευτερόλεπτα.
Με έξοδο USB και επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου για μεγαλυτερη διάρκεια ζωής.

Η ζυγαριά Brewista έχει έξι ενσωματωμένες λειτουργίες στο λογισμικό της.

Mode 1: Αυτή είναι μια λειτουργία για espresso: Τοποθετείστε την κούπα στην ζυγαριά και το βάρος μηδενίζει αυτόματα και ξεκινάει αμέσως το χρονόμετρο να μετρά.

Mode 2: Αυτή είναι η δεύτερη λειτουργία espresso: Τοποθετείστε την κούπα στην ζυγαριά και το βάρος μηδενίζει αυτόματα, μετά πατήστε να ξεκινήσει η εκχύλιση από την μηχανή εσπρέσο και πατήστε το πορτοκαλί κουμπί για να ξεκινήσει το χρονόμετρο & η ζυγαριά. Αφαιρέστε μετά την κούπα και ο χρόνος και το βάρος πάει πίσω στο μηδέν.

Mode 3: Τοποθετείστε την κούπα στην ζυγαριά και το βάρος μηδενίζει αυτόματα. Μόλις η εκχείλισή σας πέσει στην κούπα ξεκινά αυτόματα η μέτρηση βάρους αλλά το χρονόμετρο είναι απενεργοποιημένο. Αυτό είναι για μηχανές espresso με ενσωματωμένη χρονόμετρα.

Mode 4: Τοποθετείστε την κούπα στην ζυγαριά και το βάρος μηδενίζει αυτόματα. Μόλις η εκχείλισή σας πέσει στην κούπα το χρονόμετρο ξεκινά αυτόματα & εμφανίζεται η ένδειξη βάρους.

Mode 5: Αυτή είναι μια λειτουργία για pourover. Τοποθετείστε το dripper/Chemex/Aeropress στην ζυγαριά και το βάρος μηδενίζει αυτόματα. Προσθέστε τον αλεσμένο καφέ και μετά από 3 δευτερόλεπτα το βάρος πηγαίνει πάλι στο μηδέν αυτόματα. Στην συνέχεια, μόλις ξεκινήστε να ρίχνεται το νερό ξεκινάει το χρονόμετρο & η ζυγαριά να μετράει. Αφαιρέστε μετά το σκεύος σας και το βάρος και ο χρόνος πάει πίσω στο μηδέν.

Mode 6: Αυτή είναι μια χειροκίνητη λειτουργία για pourover. Ο χρήστης ξεκινήσει το χρονόμετρο μόνος του και μηδενίζει το απόβαρο.

Δείτε εδώ: Το Εγχειρίδιο Χρήσης & Οδηγό Λειτουργίας

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
0503007

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος