Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Bruer Cold Brew System - Κρύα Εκχύλιση 600ml

Κωδικός:
0506010
Μάρκα:
Περιγραφή

Bruer Cold Brew System - Κρύα Εκχύλιση 600ml

Νέος, πιο συμπαγής σχεδιασμός για το 2015!

Αφού η τρέλα του cold brew «σαρώνει» την αγορά του καφέ, οι λάτρεις του καφέ στρέφονται πλέον σε τρόπους ώστε να φτιάξουν αυτό το εύκολο, ωραίο και γευστικό ρόφημα στο σπίτι. Προμηθευτείτε το Cold Bruer, ένα προϊόν που μπορείτε να αναγνωρίσετε από την επιτυχημένη καμπάνια Kickstarter. Το Cold Bruer είναι ένας κομψός και σύγχρονος τρόπος εκχύλισης κρύου καφέ που σας επιτρέπει να φτιάξετε ένα γευστικό, κρύο ρόφημα εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας. Είναι επίσης μια υπέροχη εναλλακτική λύση αναφορικά με προηγούμενες προσπάθειές μας με το diy cold-drip στο σπίτι.

O “cold brew coffee” είναι γνωστός για τη χαμηλή του οξύτητα, την ομαλή γεύση και την ευκολία παρασκευής του. Το μόνο που χρειάζεστε πραγματικά είναι λίγο αλεσμένος καφές, νερό, δοχείο και αρκετός χρόνος. Με ένα προϊόν όπως το Cold Bruer, ωστόσο, η διαδικασία αυτή βελτιώνεται και καθίσταται πιο αποτελεσματική, επιτρέποντάς σας να το ετοιμάζετε σε 4-8 ώρες αντί για 12-18 ώρες. Χρησιμοποιώντας μια αργή διαδικασία φιλτραρίσματος, το Cold Bruer μπορεί να εξάγει παρόμοια γεύση όπως και a cold immersion brew και απαιτεί λιγότερη αραίωση μετά το brewing. Το μείγμα που προκύπτει είναι περίπου 560 γρ. μπορείτε να το κρατήσετε στο ψυγείο για περίπου μια εβδομάδα, χρησιμοποιώντας το ειδικό καπάκι από σιλικόνη για να κρατήσετε τον αέρα έξω και να διατηρήσετε τη φρεσκάδα.


Πώς θα το παρασκευάσετε:

Συνίσταται να χρησιμοποιείτε περίπου 60 γρ. (περίπου 2/3 του φλυτζανιού) καφέ μεσαίου αλέσματος, σε 680 γρ. μικτού πάγου και νερού - συνιστούμε 340 γρ. το καθένα. Προσθέστε τον καφέ σας στο brewing chamber και ανακινήστε απαλά τον brewing tower. Προσθέστε ένα χάρτινο φίλτρο στην κορυφή από κατακάθια καφέ και μουσκέψτε το μόνο με λίγο δροσερό νερό (20 γρ κατά προτίμηση). Τώρα, προσθέστε το πώμα και τη βαλβίδα στον πύργο και στρίψτε τη βαλβίδα έτσι ώστε να ευθυγραμμιστεί με το άνοιγμα στο πώμα. Προσθέστε προσεκτικά τον πάγο και το νερό στην κορυφή του πύργου και αρχίστε να ρυθμίζετε τη βαλβίδα ροής.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
0506010

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος